RM50 per lot

Sedekah daging merupakan suatu sumbangan bagi menampung sebahagian perbelanjaan daging korban. Setiap sumbangan akan bantu mendapatkan haiwan korban dan juga memudahkan proses penyembelihan.

 Daging-daging ini akan dimanfaatkan melalui Maghfirah Meal. Sebuah pek makanan siap masak, tersedia dalam 4 jenis masakan iaitu Daging Kari, Daging Rendang, Daging Masak Hitam, dan Daging Lada Hitam.

Maghfirah Meal akan diagihkan kepada asnaf dan mereka yang berkeperluan. Pek makanan ini telah memberi manfaat kepada ramai penerima bantuan seperti misi banjir di Terengganu.

Setiap lot sedekah daging bermula serendah RM50 sahaja.

Program Sedekah Daging

Sekitar pengurusan projek korban tahun-tahun lalu dibawah anjuran korban ummah.

Testimoni Peserta Sedekah Daging

quote
“ Pengurusan dengan Yayasan sangat mudah, dan semua soalan yang diajukan dijawab dengan baik dan cepat”
PUAN ZULIANA
quote
“ walaupun pertama kami, tapi saya berpuas hati dengan perkembangan yang kerap diberikan di dalam group. Dan perkembangan proses penyembelihan dalam bentuk video saya sangat suka kerana saya boleh berkongsi dengan anak -anak supaya mereka dapat menghayati ibadah korban
PUAN RIA
quote

“ urusan pendaftaran dan bayaran, mudah dan lancar. Staf sangat responsive dan membantu untuk guide dalam perkara-perkara sunat. Status korban juga di update from time to time. Paling penting, syukur dapat melaksanakan korban di Malaysia walaupun berada di luar negara.

AMINAH (Tinggal di Jepun semasa Pandemic)